Fra gammelt til nytt

Utendørs restaurering

Du er kanskje en som ser mulighetene i den gamle rønna oppe i åsen? Eller har du alltid drømt om å restaurere gamle hus i stil med byggeperioden og trenger litt hjelp på veien? Vi hjelper deg med utendørs restaurering!

Vi kan hjelpe deg planlegge og gjennomføre prosessen med restaurering av hus på en trygg og enkel måte. Proff Boligparnter har gjort det hele mange ganger før og vet godt hva som skal til for å få et vellykket sluttresultat.

Start video

Fra små leiligheter til store hus

“Ingen bygg er like”

Vi har god erfaring med restaurering av alt fra små leiligheter til store hus. Når mann skal rehabilitere ett bygg er det mange faktorer mann skal huske på, og ingen bygg er like.

Vi har kunskap om gamle bygninger og hvordan de må behandles. Idag blir det stilt store krav til bolig, energimerking, isolering osv. Sammen finner vi funksjonelle og praktiske løsninger for din bolig.

Å restaurere en bygning vil si helt eller delvis tilbakeføre den til en tidligere tilstand. Mange hus har gjennom årene blitt modernisert og tilført detaljer som ikke står i stil med byggeperioden. Om drømmen er autentisk stil vil restaurering være den rette veien å gå.

Vinduer og dører

Vi skifter ut vinduer og dører i hus og andre bygninger. Utskifting kan være nødvending, spesielt ved renovering av eldre hus. Dette gir god isolering og hindrer luftlekkasjer.

Terrasser

Vi bygger terrasser og platting for uteplass. Vi kan også sette opp vindskjermer slik at du kan sitte lunt og nyte vindfulle dager.

Forsikringsskader

Vi reparerer skadene etter brann og vannskader i bolighus og bygninger, slik at dere kan komme dere raskt videre i hverdagen.