TELEFON

+47 932 05 757

E-POST

post@proffboligpartner.no

Om oss

Proffe Boligpartner AS

Proffe Boligpartner AS har over ti års erfaring fra håndverksbransjen.

Firmaet teller nå totalt fire ansatte, og utfører alt av takomlegging, blikkenslagerarbeider og takfornying, samt arbeider som restaurering av bygg og maling.

Vi holder til i Larvik, og tar oppdrag i områdene rundt Porsgrunn, Sandefjord og Larvik. Om du trenger et oppdrag utført i Telemark eller Vestfold er det bare å ta kontakt med oss!

Vårt mål som bedrift er å sørge for at du som kunde blir 100 prosent fornøyd med arbeidet vi gjør. Våre erfarne håndverkere har spesialkompetanse innenfor takfaget, og velger kun de beste kvalitetsproduktene. Når vi jobber med ditt tak, så vet du at kvaliteten på både arbeid og materialer er god. Befaring er fra vår side alltid gratis!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så tar vi arbeidet for deg. Vår erfaring og fagkunnskap kommer deg til gode!

Kontaktskjema

Ring oss

(+47) 932 05 757

Send e-post

post@proffboligpartner.no

Vår adresse

Yttersøveien 12, 3274 Larvik

Åpningstider

Man - Fre: 07:00 - 20:00

Våre leverandører

Vi velger kun de beste kvalitetsproduktene.

Taksteinen vi bruker kommer fra Grimstad-firmaet Skarpnes. Skarpnes, som leverer stein spesialtilpasset det norske markedet, har over 100 års erfaring med takstein, samt 30 års produktgaranti på alle stein når det kommer til tetthet, styrke og frostsikkerhet.

Vår hovedleverandør for materialer er Byggmakker, en av Norges ledende byggevarekjeder, med produkter av høy kvalitet. En byggevarekjede som alltid stiller opp med dyktige fagfolk og gir gode råd når du har spørsmål om arbeidet du skal gjøre.

Vi bruker Boligmappa

Få maks verdi av din bolig med dokumentasjonen i orden.

Vi bruker Boligmappa.no. Dette er boligens servicehefte på nett, der all informasjon om boligen din ligger tilgjengelig på ett sted. På den måten vet du hvor informasjonen er når du trenger den.

Betalingsgaranti

Alle våre oppdrag er kontraktfestet og med betalingsgaranti, som vil si at du ikke betaler før arbeidet er utført!

5 års garanti

Ved bruk av solide materialer fra annerkjente leverandører tilbyr vi 5 års garanti på alle leverte prosjekter.

Gratis befaring

Vi ufører alt innen håndverkerarbeid for bolig. Vi tar alltid en gratis befaring av arbeidet først.

Ønsker du å bestille gratis befaring?

Vi tar en gratis befaring av arbeidet først, slik at vi kan gi dere et best mulig overslag og pris på prosjektet. For oss er det viktigste at vi leverer det beste for våre kunder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle