TELEFON

+47 932 05 757

E-POST

post@proffboligpartner.no

Takfornying

Øk takets levetid med takfornying

Hver dag utsettes taket ditt for slitasje fra vann, vind, snø, is, alger og mose. Dette fører selvsagt til at taket slites, spesielt fra alger og mose som fører til at taket holder på fukt.

Taksteinen blir da gjennom vinteren utsatt for frostsprengning. Etter som tiden går blir taksteinen tynnere og tynnere. Ved skader og slitasje er det vanlig å bytte/skifte hele taket, og for de fleste er dette en veldig stor økonomisk utfordring.

Takfornying er en behandling over flere trinn. Hvor det først blir utført en overflatebehandling der mose og skitt blir rengjort. Taksteinen blir kontrollert for synlige sprekker og brudd, og deretter påføres to strøk med kvalitets-maling som tilfredsstiller alle krav og standarder med god margin. Til slutt er det opprydning, gjennomgang og sluttkontroll av det utførte arbeidet.

Kontaktskjema

Ring oss

(+47) 932 05 757

Send e-post

post@proffboligpartner.no

Vår adresse

Yttersøveien 12, 3274 Larvik

Åpningstider

Man - Fre: 07:00 - 20:00

Proffe Boligpartner fikser taket

Er du i tvil om taket ditt er i orden, bør du heller undersøke det enn å leve med tvilen.

Dersom du ikke undersøker taket i tide, kan det få store konsekvenser for huset ditt. Mindre lekkasjer er i mange tilfeller vanskelig å legge merke til innenfra, men disse kan gi råte som du oppdager først når skaden er blitt stor. Resultatet kan i verste fall bli at du må skifte store deler av takkonstruksjonen.

– For de som ikke kan som mye om tak, vil det uten tvil lønne seg å få hjelp til å sjekke om taket er i orden. Det er nemlig ikke alltid lett å se om det er problemer med taket fra bakkeplan, eller ved å kaste et blikk på taksteinen.

Alder spiller en rolle på type tak

Takstein kan vare veldig lenge, og det er ingen regel for hvor lenge det holder.

Har du et 40-50 år gammelt hus med takstein som ser bra ut, kan det være lurt å sjekke under taksteinene om trelektene holder god nok stand.

Under taksteinen kan det nemlig ligge løv og liknende som holder på fuktighet, dermed kan treverket begynne å råtne. Særlig på teglstein kan man se at det er problemer hvis de smuldrer opp eller har sprekker.

Betalingsgaranti

Alle våre oppdrag er kontraktfestet og med betalingsgaranti, som vil si at du ikke betaler før arbeidet er utført!

5 års garanti

Ved bruk av solide materialer fra annerkjente leverandører tilbyr vi 5 års garanti på alle leverte prosjekter.

Gratis befaring

Vi ufører alt innen håndverkerarbeid for bolig. Vi tar alltid en gratis befaring av arbeidet først.

Ønsker du å bestille gratis befaring?

Vi tar en gratis befaring av arbeidet først, slik at vi kan gi dere et best mulig overslag og pris på prosjektet. For oss er det viktigste at vi leverer det beste for våre kunder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle