TELEFON

+47 932 05 757

E-POST

post@proffboligpartner.no

Restaurering

Fra gammelt til nytt

Vi har god erfaring med restaurering av alt fra små leiligheter til store hus. Når man skal rehabilitere et bygg er det mange faktorer man skal huske på.

Vi har kunskap om eldre bygninger og hvordan disse må behandles. Det stilles store krav til bolig, energimerking, isolering osv. Sammen finner vi funksjonelle og praktiske løsninger for din bolig.

Å restaurere en bygning vil si helt eller delvis tilbakeføre den til en tidligere tilstand. Mange hus har gjennom årene blitt modernisert og tilført detaljer som ikke står i stil med byggeperioden. Om drømmen er autentisk stil vil restaurering være den rette veien å gå.

Kontaktskjema

Ring oss

(+47) 932 05 757

Send e-post

post@proffboligpartner.no

Vår adresse

Yttersøveien 12, 3274 Larvik

Åpningstider

Man - Fre: 07:00 - 20:00

Utendørs restaurering

Du er kanskje en som ser mulighetene i den gamle rønna oppe på åsen? Eller har du alltid drømt om å restaurere ett gammelt hus i stil med byggeperioden og trenger litt hjelp på veien?

Vi kan hjelpe deg å planlegge og gjennomføre prosessen med restaurering av hus på en trygg og enkel måte. Proffe Boligpartner har gjort det hele mange ganger før og vet godt hva som skal til for å få et vellykket sluttresultat.

Innendørs restaurering

Før eller senere vil de fleste ha behov for å bygge, pusse opp eller utvide. Da kan Proff Boligpartner AS hjelpe deg.

En betydelig del av våre oppdrag omhandler restaurering og renovering. Vi har skaffet oss bred erfaring med alt fra mindre bygg til større totalrenoveringer.

Restaurering innebærer ofte flerfaglig innsats og som en flerfaglig bedrift vil vi kunne yte god service på alle relevante fagområder.

Trenger du snekkerarbeider til ditt prosjekt, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Betalingsgaranti

Alle våre oppdrag er kontraktfestet og med betalingsgaranti, som vil si at du ikke betaler før arbeidet er utført!

5 års garanti

Ved bruk av solide materialer fra annerkjente leverandører tilbyr vi 5 års garanti på alle leverte prosjekter.

Gratis befaring

Vi ufører alt innen håndverkerarbeid for bolig. Vi tar alltid en gratis befaring av arbeidet først.

Ønsker du å bestille gratis befaring?

Vi tar en gratis befaring av arbeidet først, slik at vi kan gi dere et best mulig overslag og pris på prosjektet. For oss er det viktigste at vi leverer det beste for våre kunder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle