TELEFON

+47 932 05 757

E-POST

post@proffboligpartner.no

Baderom

Drømmer du om nytt bad?

Vi bygger eller pusser opp ditt baderom i Larvik, Sandefjord og Porsgrunn.

Når du først skal investere i drømmebadet er det viktig at det blir helt perfekt. Det er derfor du skal ringe Proffe Boligpartner når du skal bygge ditt nye bad.

Vanligvis når du bygger nytt bad eller pusser opp det gamle må du ringe én elektriker, én rørlegger, én flislegger og slikt. Det betyr at du må holde styr på veldig mange partnere. Når du velger Proffe Boligpartner som din baderomsleverandør trenger du ikke forholde deg til noen andre enn oss.

Vi har samarbeidsavtaler med både snekker, flislegger, elektriker og rørlegger, og ikke minst tilbyr vi alt dette til en fastpris. Her leverer vi full pakke til deg som kunde!

Enkelt for deg å forholde deg til – enkelt for oss å tilby!

Kontaktskjema

Ring oss

(+47) 932 05 757

Send e-post

post@proffboligpartner.no

Vår adresse

Yttersøveien 12, 3274 Larvik

Åpningstider

Man - Fre: 07:00 - 20:00

Badet, et av de viktigste rommene i boligen din

Badet er et av de rommene i boligen din som må være i stand døgnet rundt hele året. Du besøker tross alt baderommet flere ganger om dagen. Det er det første rommet du går til om morgenen og det siste rommet du besøker før du legger deg om kvelden.

Du overdriver ikke om du sier at badet er et av de viktigste rommene du har i huset. Vi mener personlig at et baderom skal være 110 prosent godt utført av håndverkerne som bygger det.

På bad, våtrom og kjøkken er det en risiko for at det kan oppstå vannskader. Disse rommene bør derfor bygges av fagfolk, og våre fagfolk har både lang erfaring og gode kunnskaper om nettopp bygging av bad.

5-10 års garanti

Av oss får du selvfølgelig også full dokumentasjon av ditt nye baderom. Her leverer vi FDV-dokumenter og et fullt godkjent bad, som du og din familie kan kose deg med i mange, mange år framover.

Våre baderom leveres til deg som kunde med standard fem års garanti fra oss som håndverker, men vi kan også gjøre avtaler for garanti opp til ti år.

Kontakt Proffe Boligpartner i dag om du ønsker deg et nytt bad, så begynner vi planleggingen med én gang!

Betalingsgaranti

Alle våre oppdrag er kontraktfestet og med betalingsgaranti, som vil si at du ikke betaler før arbeidet er utført!

5 års garanti

Ved bruk av solide materialer fra annerkjente leverandører tilbyr vi 5 års garanti på alle leverte prosjekter.

Gratis befaring

Vi ufører alt innen håndverkerarbeid for bolig. Vi tar alltid en gratis befaring av arbeidet først.

Ønsker du å bestille gratis befaring?

Vi tar en gratis befaring av arbeidet først, slik at vi kan gi dere et best mulig overslag og pris på prosjektet. For oss er det viktigste at vi leverer det beste for våre kunder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle