TELEFON

+47 932 05 757

E-POST

post@proffboligpartner.no

Blikkenslagerarbeid

Rett utstyr og kompetanse

Det er svært mange måter å definere takarbeider på, men det er kun en blikkenslager som har utdanning/kunnskap i å legge alt fra takstein, takplater, skifer, pipe-beslag, luftehetter, toppbord-beslag, takrenner/nedløp, med mer.

I dag utføres disse arbeidene ofte av rene snekkerfirmaer, problemet med dette er at disse ikke alltid har utstyr eller kompetanse til å løse alle utfordringene som måtte oppstå. Ved å levere blikkenslagearbeider har Proffe Boligpartner mulighet til å løse problemer/lekkasjer raskere slik at skaden/kostnaden blir minimal.

Kontaktskjema

Ring oss

(+47) 932 05 757

Send e-post

post@proffboligpartner.no

Vår adresse

Yttersøveien 12, 3274 Larvik

Åpningstider

Man - Fre: 07:00 - 20:00

Vern bygg mot vann

Oppdraget til en blikkenslager består for det meste av vannavvising og ventilasjon.

Vannavvising vil si å verne et bygg mot at vann trenger inn. Taket skal bygges slik at vann ikke kan trenge seg inn, verken gjennom takflater eller overganger mellom tak og vegger. Til dette bruker blikkenslageren ulike tekninger og beslag som er knekt til av tynne metallplater. Fra takflatene skal vannet ledes bort med renner og nedløpsrør til bakkenivå.

En blikkenslageren kler også veggene med metaller. Metalltekninger har til oppgave å avvise vannet, men utseendet er også vesentlig.

Fra mindre til større arbeider

Blikkenslageravdelingen består av håndverkere med lang erfaring fra bransjen, med spesielt fokus på tak og fasade.

Proffe Boligpartner har fagutdannede blikkenslagere som tar seg av hele prosessen, enten du trenger et komplett prosjekt med nytt tak eller et mindre oppdrag med supplering av beslag.

Våre blikkenslagere er behjelpelig med råd og tips ved valg av løsning, materialer og farger for å sikre et best mulig resultat.

Betalingsgaranti

Alle våre oppdrag er kontraktfestet og med betalingsgaranti, som vil si at du ikke betaler før arbeidet er utført!

5 års garanti

Ved bruk av solide materialer fra annerkjente leverandører tilbyr vi 5 års garanti på alle leverte prosjekter.

Gratis befaring

Vi ufører alt innen håndverkerarbeid for bolig. Vi tar alltid en gratis befaring av arbeidet først.

Ønsker du å bestille gratis befaring?

Vi tar en gratis befaring av arbeidet først, slik at vi kan gi dere et best mulig overslag og pris på prosjektet. For oss er det viktigste at vi leverer det beste for våre kunder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle